Wilt u een wespennest verwijderen?
Wij helpen u snel, vakkundig en met garantie.

Bel:  0513-682222   –  Prijs Heerenveen – Joure e.o: €50,-

 

Wij kunnen vaak binnen 24 uur het wespennest bestrijden en bieden 100% garantie. Wij zijn gediplomeerd en lid van de branchevereniging Platform Plaagdierbeheersing Nederland.

In één wespennest kunnen wel meer dan 4000 wespen aanwezig zijn. U kunt zich voorstellen dat het verdelgen van een aantal wespen niet afdoende is. Het wespennest wordt tijdens de zomer alleen maar groter en tegen augustus worden de wespen steeds agressiever.

Een belangrijk advies is om, wanneer u een wespennest ontdekt, nooit de uitgang van het wespennest af te sluiten. De wespen zullen net zo lang zoeken en knagen tot ze een andere uitgang hebben gevonden en dat kan ook binnenshuis zijn!

U zult het wespennest moeten laten verwijderen. Laat het verwijderen of de bestrijding van een wespennest altijd over aan een professionele ongediertebestrijder. Om zowel het contact met het bestrijdingsmiddel als een wespensteek te voorkomen, dragen wij persoonlijke beschermingsmiddelen.

De meest effectieve methode voor het bestrijden van een wespennest is het bespuiten van de nestingang met een poeder. Het voordeel van deze methode is dat de in –en uitvliegende wespen met het poeder in aanraking komen en wanneer deze wespen het wespennest betreden, met dit poeder de wespenkoningin en de larven doden.

Wespennest verwijderen Heerenveen is een onderdeel van Brouwer Ongediertebestrijding uit Heerenveen. Voor meer informatie over wespen of alle andere ongedierte, zoals steenmarter, houtworm, boktor, muizen, ratten, papiervisjes e.d., kunt U ook een kijkje nemen op www.brouwerongediertebestrijding.nl